Onderhouden buitenschilderwerk zorgt voor een fris en fraai uiterlijk van uw woning en is belangrijk voor de waarde van uw huis. Daarnaast is het een belangrijk onderdeel van uw woningonderhoud. Niet alleen knapt uw woning hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. De kant waar de zon en regen het meeste op staat zal eerder aan de beurt zijn dan de schaduwkant van uw woning. Beschadigingen, zoals loszittende verf, scheurtjes en blaasjes, beginnen vaak op de onderliggende gedeeltes. Dit is een teken dat uw woning aan een schilderbeurt toe is. 

Werkwijze
Het is zaak om eerst de staat van het schilderwerk te beoordelen. Wanneer dit is gebeurd bespreek ik met u hoe het er voor staat en geef ik u advies welke stappen er eventueel genomen moeten en kunnen worden. Aan de hand daarvan maak ik een offerte en kunt u beslissen of u akkoord gaat. Ik vind het belangrijk om duurzaam werk af te leveren. Daarom kies ik voor kwalitatieve hoogwaardige schilderproducten.

Meerwerk
Het kan zo zijn dat er tijdens de schilderwerkzaamheden meerwerk naar voren komt, zoals bijvoorbeeld houtrot. Dit is helaas van te voren niet altijd in te calculeren. In zo'n geval bespreek ik met u de beste oplossing en voer ik dit met uw toestemming uit. In sommige gevallen dienen er houtdelen vervangen te worden, hier kan ik een gerenomeerde timmerman voor inschakelen.